HÜYÜK ORTAOKULU

Vizyon: *Okulumuz Hayat Boyu öğrenme ve hareketliliğinin gerçekleştirilmesi *Eğitim-Öğretim´de kalite ve verimliliğinin artırılması *Eşitlik sosyal dayanışma ve aktif vatandaşlığın sağlanması amacıyla AB 2020 eğitim stratejisi ve MEB 2019-2023 stratejik planlarında yer alan : *Girişimci *Yenilikçi *Bilgiyi sorgulayan *Araştıran *Risk alabilen *Ortak milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş bireyler yetiştirmeyi vizyon edinmiştir.

Misyon: Milli Eğitim politikalarını etkili ve verimli biçimde uygulayarak, ulusal ve uluslararası düzeyde gerekli becerilere sahip bireyler yetiştirilmesine ortam ve imkân sağlamak.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer ve Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (326) 663 2080

WEB - https://huyukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HÜYÜK MAH. PINARBAŞI CAD. HATAY HÜYÜK ORTAOKULU BLOK NO: 2B ARSUZ / HATAY

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Hüyük minibüsleri ile İskenderun ve Arsuz´dan ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7,3 Km